Privacy Policy/GDPR/Ochrana osobných údajov

English / Slovak
Privacy Policy (GDPR) Privacy PolicyEffective date: October 20.04.2019 Soňa Hevierová-RMCF("us", "we", or "our") operates the www.zerofilters.eu website (the "Service").This page informs you of our policies regarding the collection, use, and disclosure of personal data when you use our Service and the choices you have associated with that data. Our Privacy Policy for Soňa Hevierová-RMCF.is managed through Free Privacy Policy.We use your data to provide and improve the Service. By using the Service, you agree to the collection and use of information in accordance with this policy. Unless otherwise defined in this Privacy Policy, terms used in this Privacy Policy have the same meanings as in our Terms and Conditions, accessible from www.zerofilters.eu Information Collection And UseWe collect several different types of information for various purposes to provide and improve our Service to you.Types of Data CollectedPersonal DataWhile using our Service, we may ask you to provide us with certain personally identifiable information that can be used to contact oridentify you ("Personal Data"). Personally identifiable information may include, but is not limited to:Email addressFirst name and last namePhone numberAddress, State, Province, ZIP/Postal code, CityCookies and Usage DataUsage DataWe may also collect information how the Service is accessed and used ("Usage Data"). This Usage Data may include information such as your computer's Internet Protocol address (e.g. IP address), browser type, browser version, the pages of our Service that you visit, the time and date of your visit, the time spent on those pages, unique device identifiers and other diagnostic data.Tracking & Cookies Data
We use cookies and similar tracking technologies to track the activity on our Service and hold certain information.Cookies are files with small amount of data which may include an anonymous unique identifier. Cookies are sent to your browser from a website and stored on your device. Tracking technologies also used are beacons, tags, and scripts to collect and track information and to improve and analyze our Service.You can instruct your browser to refuse all cookies or to indicate when a cookie is being sent. However, if you do not accept cookies, you may not be able to use some portions of our Service.Examples of Cookies we use:Session Cookies.We use Session Cookies to operate our Service.Preference Cookies.We use Preference Cookies to remember your preferences and various settings.Security Cookies.We use Security Cookies for security purposes.Use of DataSoňa Hevierová-RMCFuses the collected data for various purposes:To provide and maintain the ServiceTo notify you about changes to our ServiceTo allow you to participate in interactive features of our Service when you choose to do soTo provide customer careand supportTo provide analysis or valuable information so that we can improve the ServiceTo monitor the usage of the ServiceTo detect, prevent and address technical issuesTransfer Of DataYour information, including Personal Data, may be transferred to —and maintained on —computers located outside of your state, province, country or other governmental jurisdiction where the data protection laws may differ than those from your jurisdiction.If you are located outside Slovakia and choose to provide information to us, please note that we transfer the data, including Personal Data, to Slovakia and process it there.Your consent to this Privacy Policy followed by your submission of such information represents your agreement to that transfer.Soňa Hevierová-RMCF will take all steps reasonably necessary to ensure that your data is treated securely and in accordance with this Privacy Policy and no transfer of your Personal Data will take place to an organization or a country unless there are adequate controls in place including the security of your data and other personal information.
Disclosure Of DataLegal RequirementsSoňa Hevierová-RMCF may disclose your Personal Data in the good faith belief that such action is necessary to:To comply with alegal obligationTo protect and defend the rights or property of Soňa Hevierová-RMCF. To prevent or investigate possible wrongdoing in connection with the ServiceTo protect the personal safety of users of the Service or the publicTo protect against legal liabilitySecurity Of DataThe security of your data is important to us, but remember that no method of transmission over the Internet, or method of electronic storage is 100% secure. While we strive to use commercially acceptable means to protect your Personal Data, we cannot guarantee its absolute security.Service Providers We may employ third party companies and individuals to facilitate our Service ("Service Providers"), to provide the Service on our behalf, to perform Service-related services or to assist us in analyzing how our Service is used.These third parties have access to your Personal Data only to perform these tasks on our behalf and are obligated not to disclose or use it for any other purpose.AnalyticsWe may use third-party Service Providers to monitor and analyze the use of our Service.Google AnalyticsGoogle Analytics is a web analytics service offered by Google that tracks and reports website traffic. Google uses the data collected to track and monitor the use of our Service. This data is shared with other Google services. Google may use the collected data to contextualize and personalize the ads of its own advertising network.You can opt-out of having made your activity on the Service available to Google Analytics by installing the Google Analytics opt-out browser add-on. The add-on prevents the Google Analytics JavaScript (ga.js, analytics.js, and dc.js) from sharing information with Google Analytics about visits activity.For more information on the privacy practices of Google, please visit the Google Privacy & Terms web page: https://policies.google.com/privacy?hl=en
Links To Other SitesOur Service may contain links to other sites that are not operated by us. If you clickon a third party link, you will be directed to that third party's site. We strongly advise you to review the Privacy Policy of every site you visit.We have no control over and assume no responsibility for the content, privacy policies or practices of anythird party sites or services.Children's PrivacyOur Service does not address anyone under the age of 18 ("Children").We do not knowingly collect personally identifiable information from anyone under the age of 18. If you are a parent or guardian and you are aware that your Children has provided us with Personal Data, please contact us. If we become aware that we have collected Personal Data from children without verification of parental consent, we take steps to remove that information from our servers.Changes To This Privacy PolicyWe may update our Privacy Policy from time to time. We will notify you of any changes by posting the new Privacy Policy on this page.We will let you know via email and/or a prominent notice on our Service, prior to the change becoming effective and update the "effective date" at the top of this Privacy Policy.You are advised to review this Privacy Policy periodically for any changes. Changes to this Privacy Policy are effective when they are posted on this page.Contact Us If you have any questions about this Privacy Policy, please contact us:By email:info@zerofilters.eu Privacy Policy Effective date: April 20.04.2019, Soňa Hevierová-RMCF ("us", "we", or "our") operates the www.zerofilters.eu website (the "Service").
This page informs you of our policies regarding the collection, use, and disclosure of personal data when you use our Service and the choices you have associated with that data. Our Privacy Policy for Soňa Hevierová-RMCF is managed throughFree Privacy Policy.We use your data to provide and improve the Service. By using the Service, you agree to the collection and use of information in accordance with this policy. Unless otherwise defined in this Privacy Policy, terms used in this Privacy Policy have the same meanings as in our Terms and Conditions, accessible from www.zerofilters.eu Information Collection And UseWe collect several different types of information for various purposes to provide and improve our Service to you.Types of Data CollectedPersonal DataWhile using our Service, we may ask you to provide us with certain personally identifiable information that can be used to contact or identify you ("Personal Data"). Personally identifiable information may include, but is not limited to:Email addressFirst name and last namePhone numberAddress, State, Province, ZIP/Postal code, CityCookies and Usage DataUsage DataWe may also collect information how the Service is accessed and used ("Usage Data"). This Usage Data may include information such as your computer's Internet Protocol address (e.g. IP address), browser type, browser version, the pages of our Service that you visit, the time and date of your visit, the time spent on those pages, unique device identifiers and other diagnostic data.Tracking & Cookies DataWe use cookies and similar tracking technologies to track the activity on our Service and hold certain information.Cookies are files with small amount of data which may include an anonymous unique identifier. Cookies are sent to your browser from a website and stored on your device. Tracking technologies also used are beacons, tags, and scripts to collect and track information and to improve and analyze our Service.You can instruct your browser to refuse all cookies or to indicate when a cookie is being sent. However, if you do not accept cookies, you may not be able to use some portions of our Service.
Examples of Cookies we use:Session Cookies.We use Session Cookies to operate our Service.Preference Cookies.We use Preference Cookies to remember your preferences and various settings.Security Cookies.We use Security Cookies for security purposes.Use of Data Soňa Hevierová-RMCF uses the collected data for various purposes:To provide and maintain the ServiceTo notify you about changes to our ServiceTo allow you to participate in interactive features of our Service when you choose to do soTo provide customer care and supportTo provide analysis or valuable information so that we can improve the ServiceTo monitor the usage of the ServiceTo detect, prevent and address technical issuesTransfer Of DataYour information, including Personal Data, may be transferred to —and maintained on —computers located outside of your state, province, country or other governmental jurisdiction where the data protection laws may differ than those from your jurisdiction.If you are located outside Slovakia and choose to provide information to us, please note that we transfer the data, including Personal Data, to Slovakia and process it there.Your consent to this Privacy Policy followed by your submission of such information represents your agreement to that transfer.Soňa Hevierová-RMCF will take all steps reasonably necessary to ensure that your data is treated securely and in accordance with this Privacy Policy and no transfer of your Personal Data will take place to an organization or a country unless there are adequate controls in place including the security of your data and other personal information.Disclosure Of DataLegal Requirements Soňa Hevierová-RMCF may disclose your Personal Data in the good faith belief that such action is necessary to:To comply with a legal obligationTo protect and defend the rights or property of Soňa Hevierová-RMCFTo prevent or investigate possible wrongdoing in connection with the ServiceTo protect the personal safety of users of the Service or the publicTo protect against legal liability
Security Of DataThe security of your data is important to us, but remember that no method of transmission over the Internet, or method of electronic storage is 100% secure. While we strive to use commercially acceptable means to protect your Personal Data, we cannot guarantee its absolute security.Service ProvidersWe may employ third party companies and individuals to facilitate our Service ("Service Providers"), to provide the Service on our behalf, to perform Service-related services or to assist us in analyzing how our Service is used.These third parties have access to your Personal Data only to perform these tasks on our behalf and are obligated not to disclose or use it for any other purpose.AnalyticsWe may use third-party Service Providers to monitor and analyze the use of our Service.Google AnalyticsGoogle Analytics is a web analytics service offered by Google that tracks and reports website traffic. Google uses the data collected to track and monitor the use of our Service. This data is shared with other Google services. Google may use the collected data to contextualize and personalize the ads of its own advertising network.You can opt-out of having made your activity on the Service available to Google Analytics by installing the Google Analytics opt-out browser add-on. The add-on prevents the Google Analytics JavaScript (ga.js, analytics.js, and dc.js) from sharing information with Google Analytics about visits activity.For more information on the privacy practices of Google, please visit the Google Privacy & Terms web page: https://policies.google.com/privacy?hl=enLinks To Other SitesOur Service may contain links to other sites that are not operated by us. If you click on a third party link, you will be directed to that third party's site. We strongly advise you to review the Privacy Policy of every site you visit.We have no control over and assume no responsibility for the content, privacy policies or practices of any third party sites or services.Children's PrivacyOur Service does not address anyone under the age of 18 ("Children").
We do not knowingly collect personally identifiable information from anyone under the age of 18. If you are a parent or guardian and you are aware that your Children has provided us with Personal Data, please contact us. If we become aware that we have collected Personal Data from children without verification of parental consent, we take steps to remove that information from our servers.Changes To This Privacy PolicyWe may update our Privacy Policy from time to time. We will notify you of any changes by posting the new Privacy Policy on this page.We will let you know via email and/or a prominent notice on our Service, prior to the changebecoming effective and update the "effective date" at the top of this Privacy Policy.You are advised to review this Privacy Policy periodically for any changes. Changes to this Privacy Policy are effective when they are posted on this page.Contact UsIfyou have any questions about this Privacy Policy, please contact us:By email:info@zerofilters.euBy visiting this page on our websitewww.zerofilters.eu contact.

Slovak
1. Všeobecné informácie o spracúvaní osobných údajov

Soňa Hevierová-RMCF
Malé Orvište 485
92201 Ostrov
Slovakia


IČO:52061817
(ďalej len „prevádzkovateľ”)

Ochrana Vašich osobných údajov (OÚ) je pre nás dôležitá a spracúvame ich v zmysle týchto podmienok.

Udelením súhlasu so spracúvaním OÚ na stránke www.zerofilters.eu poskytujete súhlas vážny a slobodne daný, konkrétny, informovaný a jednoznačný prejav vôle dotknutej osoby (klienta) vo forme jednoznačne potvrdzujúceho úkonu v zmysle Nariadenia Európskeho Parlamentu a Rady (EÚ) 2016/679 z 27. apríla 2016 (GDPR) a zákona č. 18/2018 Z.z. o ochrane osobných údajov.


2. Účel spracúvania OÚ

Ak, ste nám poskytli OÚ, budú tieto použité na nasledovné účely:

2.1 E-shop – k uzavretiu a plneniu kúpnej zmluvy, spracovaniu platby, dodaniu produktu, prípadne výkonu ostatných činností (ako napríklad reklamačné a iné povinnosti súvisiace s právnymi predpismi v oblasti ochrany spotrebiteľa). Pre vybavenie objednávky ste nám poskytli údaje: meno, priezvisko, adresu, e-mail, telefónne číslo, prípadne Vaše platobné údaje. E-mail a tel. kontakt slúžia zároveň aj ako komunikačný kontakt.

2.2 Marketing – na marketingové účely, ak ste udelili súhlas prevádzkovateľovi a to odkliknutím opt-in a poskytli ste nám e-mailovú adresu. Pod marketingovými účelmi sa rozumie podpora predaja, marketingové ponuky, newslettre, informácie o produktoch a novinkách na trhu. Ak, si zákazník neželá dostávať tieto ponuky, jednoducho sa odhlási priamo v newslettri (kliknutím na link – odhlásiť sa z odberu noviniek).


3. Doba spracúvania údajov

3.1 Súhlas je platný počas trvania účelu spracúvania osobných údajov a to po dobu 3 rokov.


4. Prenos do tretej krajiny

Prevádzkovateľ využíva aplikáciu Mailchimp, ktorá má sídlo v USA.
USA je krajina, ktoré podľa rozhodnutia Európskej komisie zaručuje primeranú ochranu. Prevádzkovateľ online aplikácie Mailchimp poskytol primeranú záruku a bezpečnosť OÚ a zaručuje sa, že OÚ spracúva v zmysle zásad GDPR.


5. Automatizované profilovanie

Za účelom skvalitňovania marketingových kampaní, prevádzkovateľ využíva pre klientov automatizované profilovanie. Profilovaním pre Vás segmentujeme ponuku/y, ktoré Vás môžu zaujímať a sú pre vás výhodnejšie. V prípade profilovania využívame nasledovné systémy Google Adwords, Facebook, Sklik, Etarget.

Súhlas sa nevyžaduje na základný zber štatistických údajov napr. použitím meracieho kódu Google Analytics.


6. IP adresa

Je súbor čísiel jednoznačne identifikujúci zariadenie v počítačovej sieti.

IP adresu možno z hľadiska ochrany osobných údajov označiť za údaj týkajúci sa identifikovateľnej osoby.

IP adresa sa stáva osobným údajom ak:

• IP adresa je osobným údajom, ak ju spracúva poskytovateľ internetového pripojenia spoločne s inou identifikáciou (meno, email…).
• statické IP adresy využívané fyzickými osobami / jednotlivcami je potrebné považovať za osobné údaje.
• dynamická IP adresa bude považovaná za osobný údaj v prípade, keď poskytovateľ online služieb bude spracúvať spoločne s dynamickou IP adresou aj ďalšie identifikátory považované za osobné údaje (napr. meno, priezvisko, mail a pod.).
V prípade uchovávania IP adresy na webovom sídle (napr. redakčný systém WordPress pri komentároch) je nutné zvoliť vhodný účel spracovania alebo použiť pseudonymizáciu.


7. Bezpečný prenos údajov

Vaše osobné údaje sú bezpečne prenášané vďaka šifrovaniu. Systém kódovania SSL (Secure Socket Layer) sa najčastejšie využíva pre bezpečnú komunikáciu s webovými servermi. Osobné údaje v našich systémoch ako i internetová stránka sú zabezpečené primeranými technickými a organizačnými opatreniami proti strate, zničeniu, zmene a ďalšiemu šíreniu údajov prostredníctvom neoprávnených osôb.


8. Práva dotknutej osoby

Klient má právo v zmysle GDPR na (i) právo na opravu, (ii) právo na výmaz, (iii) právo na prenosnosť údajov, (iv) právo namietať, (v) odvolanie súhlasu, (vi) právo na prístup k informáciám.

(i) Právo na opravu

Klient má právo, aby prevádzkovateľ bez zbytočného odkladu opravil nesprávne OÚ, ktoré sa týkajú jeho osoby a doplnenie neúplných OÚ.

(ii) Právo na výmaz (právo na „zabudnutie“)

Klient má právo na to, aby prevádzkovateľ bez zbytočného odkladu vymazal OÚ, ktoré sa jej týkajú. Prevádzkovateľ je povinný bez zbytočného odkladu vymazať tieto OÚ, ak je splnený niektorý z týchto dôvodov:

• OÚ už nie sú potrebné na účel, na ktorý sa získal alebo spracúval,
• dotknutá osoba odvolá súhlas na spracovanie OÚ aspoň na 1 konkrétny účel alebo dotknutá osoba odvolá súhlas na spracovanie OÚ aspoň na 1 konkrétny účel, súhlas je neplatný, ak jeho poskytnutie vylučuje osobitný predpis,
• dotknutá osoba namieta spracúvanie OÚ podľa a neprevažujú žiadne oprávnené dôvody na spracúvanie OÚ alebo dotknutá osoba namieta spracúvanie OÚ podľa týka sa to priameho marketingu vrátane profilovania,
• OÚ sa spracúvajú nezákonne,
• je dôvodom pre výmaz splnenie povinnosti podľa tohto zákona, osobitného predpisu alebo medzinárodnej zmluvy, ktorou je Slovenská republika viazaná, alebo
• sa OÚ získavali v súvislosti s ponukou služieb informačnej spoločnosti dotknutá osoba má menej ako 16 rokov.

Ak prevádzkovateľ zverejnil OÚ a je povinný ich vymazať, je zároveň povinný prijať primerané bezpečnostné opatrenia vrátane technických opatrení so zreteľom na dostupnú technológiu a náklady na ich vykonanie, za účelom informovania ostatných prevádzkovateľov, ktorí spracúvajú OÚ dotknutej osoby o jej žiadosti, aby títo prevádzkovatelia vymazali odkazy na jej OÚ a ich kópie alebo odpisy.

(iii) Právo na prenosnosť údajov

Klient má právo získať OÚ, ktoré sa jej týkajú a ktoré poskytla prevádzkovateľovi, v štruktúrovanom, bežne používanom a strojovo čitateľnom formáte a má právo preniesť tieto OÚ ďalšiemu prevádzkovateľovi – predajcovi, ak je to technicky možné a ak:

• sa OÚ spracúvajú na základe súhlasu dotknutej osoby, na základe zmluvy a na základe súhlasu dotknutej osoby, ktorý je neplatný ak jeho poskytnutie vylučuje osobitný predpis,
• spracúvanie OÚ sa vykonáva automatizovanými prostriedkami.

(iv) Právo namietať

Klient má právo namietať spracúvanie OÚ, ktoré sa jej týkajú, na účel priameho marketingu vrátane profilovania v rozsahu profilovania v rozsahu, v akom súvisí s priamym marketingom, prevádzkovateľ je povinný dotknutú osobu výslovne upozorniť na jej práva najneskôr pri prvej komunikácii s ňou, pričom informácia o tomto práve musí byť uvedená jasne a oddelene od akýchkoľvek iných informácií. Klient svoje právo namietať môže uplatňovať automatizovanými prostriedkami s použitím technických špecifikácií.

(v) Odvolanie súhlasu

Klient má právo kedykoľvek odvolať súhlas so spracúvaním osobných údajov, ktoré sa jej týkajú. Odvolanie súhlasu nemá vplyv na zákonnosť spracúvania osobných údajov založeného na súhlase pred jeho odvolaním; pred poskytnutím súhlasu musí byť klient o tejto skutočnosti informovaný. Klient môže súhlas odvolať rovnakým spôsobom, akým súhlas udelil.

(vi) Právo na prístup k informáciám

Klient má právo získať od prevádzkovateľa potvrdenie o tom, či sa spracúvajú OÚ, ktoré sa jej týkajú. Ak prevádzkovateľ takéto OÚ spracúva, klient má právo získať prístup k týmto OÚ a informácie o:

• účele spracúvania OÚ,
• kategórii spracúvaných OÚ – v našom prípade, sú to bežné OÚ, prevádzkovateľ nespracováva osobitnú kategóriu OÚ,
• identifikácii príjemcu alebo o kategórii príjemcu, ktorému boli alebo majú byť OÚ poskytnuté, najmä o príjemcovi v tretej krajine alebo o medzinárodnej organizácii, ak je to možné,
• dobe uchovávania OÚ; ak to nie je možné, informáciu o kritériách jej určenia,
• práve požadovať od prevádzkovateľa opravu OÚ týkajúcich sa klienta, ich vymazanie alebo obmedzenie ich spracúvania, alebo o práve namietať spracúvanie OÚ,
• práve podať návrh na začatie konania,
• zdroji OÚ, ak sa osobné údaje nezískali od klienta,
• existencii automatizovaného individuálneho rozhodovania vrátane profilovania v týchto prípadoch poskytne prevádzkovateľ klientovi informácie najmä o použitom postupe, ako aj o význame a predpokladaných dôsledkoch takéhoto spracúvania OÚ pre klienta.

Prevádzkovateľ je povinný poskytnúť klientovi jeho OÚ, ktoré spracúva. Za opakované poskytnutie OÚ, o ktoré klient požiada, môže prevádzkovateľ účtovať primeraný poplatok zodpovedajúci administratívnym nákladom. Prevádzkovateľ je povinný poskytnúť OÚ klientovi spôsobom podľa jej požiadavky.


9. Cookies

9.1 V súlade s § 55 ods. 5 zákona NRSR č. 351/2011 Z. z. o elektronických komunikáciách v znení neskorších predpisov si Vás dovoľujeme informovať o používaní cookies a upriamiť Vašu pozornosť na možnosť zmeny nastavenia svojho internetového prehliadača pre prípad, že vám aktuálne nastavenie využívania cookies nevyhovuje.

Tieto zásady obsahujú informácie o tom, ako prevádzkovateľ používa súbory cookie a podobné technológie (ďalej len „cookies“).

9.2 Čo sú cookies?

Súbory cookie sú malé textové súbory, ktoré môžu byť do internetového prehliadača odosielané pri návšteve webových stránok a ukladané do vášho zariadenia (počítača alebo do iného zariadenia s prístupom na internet, ako napr. smartphone alebo tablet). Súbory cookies sa ukladajú do priečinka pre súbory vášho prehliadača. Cookies obvykle obsahujú názov webovej stránky, z ktorej pochádzajú, platnosť a hodnotu. Pri ďalšej návšteve stránky webový prehliadač znovu načíta súbory cookies a tieto informácie odošle späť webovej stránke, ktorá pôvodne cookies vytvorila. Súbory „cookies“, ktoré používame, nepoškodzujú váš počítač.

9.3 Druhy cookies.

Cookies používame s cieľom optimálne vytvárať a neustále skvalitňovať naše služby, prispôsobiť ich vašim záujmom a potrebám a zlepšovať ich štruktúru a obsah.

Na stránke www.zerofilters.eu môžu byť použité dočasné a trvalé cookies. Na našich webových stránkach používame niekoľko typov cookies.

• Základné súbory cookies. Tieto súbory cookies tvoria základ pre prevádzku našich webových stránok a umožňujú používanie základných funkcií, akými sú napríklad zabezpečené oblasti alebo online platby. Základnými cookies sú napr. zapamätanie prihlásenia, umožnenie prístupu k zabezpečeným oblastiam bez nutnosti opätovného prihlásenia, predvyplnenie formulárov a pod. Bez týchto cookies nemôžeme poskytovať služby, ktoré tvoria základ našich stránok. Pokiaľ tieto cookies zakážete, nebudeme môcť zaručiť bezchybný chod stránok.

• Prevádzkové súbory cookies. Pomocou prevádzkových cookies zhromažďujeme štatistické informácie o tom, ako používate naše webové stránky. Tieto technické informácie nám napr. povedia, na ktoré časti webovej stránky ste klikli, ktorú stránku ste navštívili naposledy a pod. Tieto cookies nám slúžia na analýzu a vylepšovanie našich webových stránok z hľadiska obsahu, výkonu a dizajnu. Pokiaľ tieto cookies zakážete, nemôžeme vám zaručiť bezchybný chod našich stránok.

• Súbory cookies tretích strán. Na stránkach www.zerofilters.eu sú prepojenia a integrovaný obsah z iných webových stránok. Preto môžu byť počas používania našich webových stránok vytvorené súbory cookies, ktoré nepodliehajú kontrole prevádzkovateľa. Ide napríklad o prípad, ak prezeraná webová stránka používa nástroj na analýzu alebo marketingovú automatizáciu od tretej strany (napríklad nástroje spoločností Google) alebo zobrazuje obsah webových stránok tretej strany, napr. YouTube alebo Facebook. To má za následok prijatie súborov cookie od týchto služieb tretích strán. Prevádzkovateľ nemôže mať kontrolu nad ukladaním ani prístup k týmto súborom cookie. Ak chcete vedieť, ako tieto tretie strany používajú súbory cookie, prečítajte sú zásady ochrany súkromia a zásady používania súborov cookie týchto služieb.

9.4 Nechcem využívať cookies, ako to zmeniť?

Cookies, ktoré sa na www.zerofilters.eu používajú, si môžete nastaviť vo svojom webovom prehliadači. Väčšina internetových prehliadačov je pôvodne nastavená na automatické akceptovanie cookies. Toto nastavenie môžete zmeniť zablokovaním cookies alebo upozornením v prípade, že sa majú cookies poslať do vášho zariadenia.

Inštrukcie na zmenu cookies nájdete v pomoci každého prehliadača. Ak používate rozličné zariadenia na prístup k stránkam (napr. počítač, smartphone, tablet), odporúčame každý prehliadač na každom zariadení prispôsobiť vašim preferenciám cookies.

Cookies môžete v prehliadači odstrániť jednotlivo alebo všetky naraz a to buď priamo (ak viete, kde sú uložené) alebo pomocou prehliadača.

Môžete úplne zakázať ukladanie cookies na svojom počítači alebo zvoliť si režim privátneho prehliadania (Inkognito, inPrivate a pod.), ktorý má ešte výraznejšie obmedzenia. Musí však potom počítať s obmedzeniami, ktoré vyplývajú z nemožnosti využiť výhody cookies.


10. Záverečné ustanovenia

V prípade, akýchkoľvek otázok alebo pripomienok týkajúcich sa spracovania osobných údajov, nás môžete kontaktovať.
Kontaktné údaje prevádzkovateľa:

Soňa Hevierová-RMCF
Malé Orvište 485
92201 Ostrov
Slovakia


IČO: 52061817

Kontaktné údaje zodpovednej osoby: info@zerofilters.eu